Loppishämtning

Nu är det dags att scoutkåren Gripen drar sitt strå till stacken och hjälper till med hämtning av varor till Scouternas Loppis.

Varje år på våren i närheten av Påskhelgen men inte just då kör Malmöscouterna en stor Loppmarknad. Faktiskt en av de större i Skandinavien.

Loppisen är ett viktigt bidrag till verksamheten som ger oss möjlighet till läger och medlemsavgifter på låg nivå.På söndagen 29 oktober samlas vi för att hjälpa till att åka runt och hämta donerade varor, eller att sortera det som bilarna hämtar in på scoutloppis lager.

Alla som kan bära något är välkomna, gärna hjälp av föräldrar med bilar som kan hjälpa till att köra. Kontakta avdelningsledare för mera information om samlingsplats och exakta tider.

Naturligtvis har vi scoutskjorta på oss när vi hämtar loppis-saker.

Hjälp gärna till att sprida länken till scouternas loppis där man kan beställa hämtning av loppis-saker. http://www.scoutloppis.se/

Det här inlägget postades i Okategoriserade av boagripen. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *