Solens kraft

I det tysta, men inte mörka, har Scoutkåren Gripen under 2017 växlat över till att helt och hållet köpa solkraft från en lokal leverantör för att se till att vår lokal och stuga drivs med så ren energi vi just nu kan hitta.

Solkraft2017

Har Du idéer om hur Scoutkåren Gripen kan hjälpa till att minska miljöpåverkan och lämna mindre spår efter oss, både på hemmaplan och sett i ett större perspektiv skriv en rad till info@scoukarengripen.se

Min idé om att spara både pengar och andra resurser är att arrangera en sak-bytar-dag på kåren i början på terminen. Är scoutskjortan för liten men kan passa någon annan? Har Du en ryggsäck du vill byta mot något: Alla idéer är välkomna.

/BoA

Det här inlägget postades i Okategoriserade av boagripen. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *